Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25159
Назва: Організація обліку та аналіз реалізації продукції (товарів, робіт, послуг)
Автори: Рубашенко, О. О.
Ключові слова: облік
аналіз
доходи
витрати
будівельні контракти
роботи
облікова політика
план рахунків
кореспонденція рахунків
графік документообігу
accounting
analysis
income
expenses
construction contracts
works
accounting policy
chart of accounts
correspondence of accounts
schedule of documents
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): У роботі досліджено сутність доходів та витрат від реалізації робіт та їх класифікацію, розглянуто методичні засади організації обліку реалізації робіт підприємстві, охарактеризовано нормативно-правове забезпечення обліку реалізації робіт на підприємстві. Наведена фінансово-економічна характеристика діяльності ПрАТ «Трест «Київелектромонтаж», здійснена оцінка системи бухгалтерського обліку на підприємстві, оцінено організацію обліку реалізації робіт на підприємстві, здійснено аналіз реалізації робіт на підприємстві. Розроблено пропозиції щодо вдосконалення облікової політики підприємства, запропоновані напрямки вдосконалення організації обліку та аналізу реалізації робіт на підприємстві. За результатами дослідження сформульовані пропозиції щодо: вдосконалення облікової політики підприємства (покращення обліку виходу учасника з товариства, аналітичний облік фінансових інвестицій за методом участі в капіталі); покращення обліку доходів та витрат щодо реалізації робіт в рамках будівельних контрактів; покращення обліку послуг із вивезення та утилізації зворотних відходів від електромонтажних робіт власних приміщень; покращення подання статистичної звітності щодо реалізації робіт та в цілому діяльності підприємства; покращення управлінського обліку щодо реалізації робіт.
Опис: Рубашенко, О. О. Організація обліку та аналіз реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) : автореферат кваліфікаційної роботи : 071 «Облік і оподаткування» / О. О. Рубашенко ; керівник роботи О. Ю. Акименко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту. – Чернігів, 2021. – 11 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25159
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Рубашенко_магістр_БООА_2021.pdfАвтореферат247,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.