Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25168
Назва: Організація обліку, аналізу та аудит виробничих запасів
Автори: Юденко, Н. Р.
Ключові слова: облік
організація обліку
аналіз
контроль
аудит
виробничі запаси
запаси
сільськогосподарське підприємство
аналітичний облік
accounting
organization of accounting
analysis
control
audit
production stocks
stocks
agricultural enterprise
analytical accounting
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): У роботі досліджено економічну сутність виробничих запасів підприємства, наведені особливості організації обліку виробничих запасів і охарактеризовано систему їх внутрішнього контролю, розглянуто відповідні нормативно-правові акти, які регламентують організацію обліку виробничих запасів в Україні, наведено особливості управління обліку з надходження та вибуття виробничих запасів. Розглянуто сучасний стан та перспективи розвитку фермерської, рибної та аграрної промисловості, до яких відноситься досліджуване підприємство. Наведена фінансово-економічна характеристика діяльності ПСП «Червоний Маяк», оцінена організація обліку на підприємстві та облікова політика щодо виробничих запасів, досліджена система їх внутрішнього контролю та проаналізовано склад виробничих запасів та ефективність управління ними на підприємстві. Розроблені пропозиції, спрямовані на вдосконалення організації обліку та контрольних процедур щодо зберігання та переміщення виробничих запасів, обгрунтовані рекомендації щодо підвищення ефективності обліку виробничих запасів. За результатами дослідження сформовані пропозиції щодо: вдосконалення організації обліково-методичного забезпечення (обліку руху виробничих запасів за центрами фінансової відповідальності; організації системи обліку показників, які безпосередньо відображають величину рентабельності виробничих фондів підприємства та коефіцієнту оборотності); відображення внутрішнього контролю за обліком надходження виробничих запасів від постачальників, їх списання у виробництво або утримання з метою подальшого продажу.
Опис: Юденко, Н. Р. Організація обліку, аналізу та аудит виробничих запасів : автореферат кваліфікаційної роботи : 071 «Облік і оподаткування» / Н. Р. Юденко ; керівник роботи О. О. Сидоренко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту. – Чернігів, 2021. – 11 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25168
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
+Юденко_магістр_БООА_2021.pdfАвтореферат238,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.