Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25186
Назва: Маркетингове забезпечення конкурентоспроможності підприємств роздрібної торгівлі (на матеріалах ТОВ «СІЛЬПО-ФУД»)
Автори: Голопапа, Р. А.
Ключові слова: маркетинг
конкурентоспроможність
«Сільпо»
роздрібна торгівля
маркетингове забезпечення
marketing
competitiveness
«Silpo»
retail trade
marketing support
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі обґрунтовані заходи маркетингового забезпечення конкурентоспроможності підприємств роздрібної торгівлі. У першому розділі розглянуто сутність конкурентоспроможності та місце маркетингу у її формуванні, охарактеризовано підходи до оцінки конкурентоспроможності. Другий розділ містить аналіз господарської та маркетингової діяльності мережі «Сільпо», оцінку конкурентоспроможності магазинів та стану зовнішнього середовища. Третій розділ обґрунтовує шляхи поліпшення маркетингового забезпечення конкурентоспроможності роздрібної торгівлі, у ньому сформована стратегія та оцінена ефективність заходів. Висновки відбивають основні результати проведення дослідження та пропозиції щодо підвищення конкурентоспроможності ТМ «Сільпо».
Опис: Голопапа, Р. А. Маркетингове забезпечення конкурентоспроможності підприємств роздрібної торгівлі (на матеріалах ТОВ «СІЛЬПО-ФУД») : випускна кваліфікаційна робота : 075 "Маркетинг" / Р. А. Голопапа ; керівник роботи С. О. Полковниченко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра маркетингу, PR-технологій та логістики. – Чернігів, 2021. – 88 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25186
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Голопапа-Маркетинг-2021.pdfВипускна кваліфікаційна робота2,45 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.