Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25200
Назва: Впровадження сучасних технологій управління персоналом на підприємстві IT-сфери (на матеріалах ТОВ «НЕТСПЕЙС»)
Автори: Зубчевська, А. О.
Ключові слова: сучасні HR-технології
інновації в HR-tech
напрямки впровадження сучасних HR-технологій
штучний інтелект
програми
системи
modern HR-technologies
innovations in HR-tech
directions of introduction of modern HR-technologies
Artificial Intelligence
programs
systems
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Предметом дослідження є теоретико-методологічні засади вирішення проблем та процесу впровадження сучасних HR-технологій. Об’єктом даного дослідження є процес впровадження сучасних технологій управління персоналом на ТОВ «НЕТСПЕЙС». Meтa кваліфікаційної роботи пoлягaє в poзpoблeннi тeopeтичниx тa пpaктичниx peкoмeндaцiй щoдo впровадження інноваційних HR-технологій на підприємстві «Нетспейс». Завданнями випускної кваліфікаційної роботи є: дослідити поняття технологій управління персоналом; навести їх класифікацію; розглянути технології управління проєктними командами в IT-сфері; здійснити аналіз стану та ефективності використання сучасних технологій на досліджуваному підприємстві; запропоновувати та обґрунтувати перспективні напрямки впровадження сучасних технологій підбору, адаптації та розвитку персоналу на даному підприємстві. За результатами дослідження сформульовані пропозиції та перспективні напрямки впровадження сучасних технологій управління персоналом, що дасть змогу скоротити час на пошук та адаптацію, розвиток, оцінку та мотивацію персоналу, а запропоновані заходи дійсно ефективні і сприятливо будуть відображатися на функціонуванні компанії в цілому.
Опис: Зубчевська, А. О. Впровадження сучасних технологій управління персоналом на підприємстві IT-сфери (на матеріалах ТОВ «НЕТСПЕЙС») : випускна кваліфікаційна робота : 073 "Менеджмент" / А. О. Зубчевська ; керівник роботи Л. М. Ремньова ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра управління персоналом та економіки праці. – Чернігів, 2021. – 75 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25200
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Зубчевська А.О. магістр 2021.pdfВипускна кваліфікаційна робота1,47 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.