Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25201
Назва: Професійний набір кадрів та шляхи його удосконалення (на матеріалах ПрАТ «ЧВФ «Берегиня»)
Автори: Лойченко, Л. І.
Ключові слова: набір кадрів
управління персоналом
удосконалення
професійний набір
recruitment
personnel management
improvement
professional recruitment
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Метою випуcкнoї квaлiфiкaцiйнoї роботи є дослідження теоретичних та практичних аспектів професійного набору кадрів на підприємстві з метою виявлення напрямків їх удосконалення. Об’єктом кваліфікаційної роботи обрано персонал підприємства ПрАТ «Чернігівська взуттєва фабрика «Берегиня». Методи дослідження. В ході дослідження використовувались такі методи: при розгляді теоретичних аспектів сутності професійного набору кадрів використано структурно-системний, хронологічний метод та об’єктивний метод; під час дослідження джерел та методів, принципів та критеріїв професійного набору кадрів – класифікаційно-аналітичний метод; для оцінки стану професійного набору кадрів на підприємстві - методи статистичного та порівняльного аналізу, економіко-математичні методи Наукова новизна випускної кваліфікаційної роботи полягає у поглибленні в теоретичні основи професійного набору кадрів та на основі цього визначити ефективність та запропонувати практичні рекомендації шляхів вдосконалення професійного набору кадрів на досліджуваному підприємстві. Практичне значення одержаних результатів полягає в тому, що запропоновані в роботі практичні рекомендації формують підґрунтя для підвищення ефективності професійного набору кадрів на об’єкті дослідження.
Опис: Лойченко, Л. І. Професійний набір кадрів та шляхи його удосконалення (на матеріалах ПрАТ «ЧВФ «Берегиня») : випускна кваліфікаційна робота : 073 "Менеджмент" / Л. І. Лойченко ; керівник роботи С. М. Хмелевський ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра управління персоналом та економіки праці. – Чернігів, 2021. – 88 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25201
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лойченко Л.І. магістр 2021.pdfВипускна кваліфікаційна робота1,45 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.