Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25255
Назва: Механізми захисту прав дитини в умовах нової організації територіальної влади
Автори: Панченко, І. О.
Ключові слова: права дитини
територіальна влада
захисту прав дітей
children's rights
territorial authority
protection of children's rights
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Актуальність теми дослідження. На сьогодні в Україні проблеми з дотриманням прав дитини є особливо актуальними, оскільки, в умовах децентралізації та реформування районів, ці питання відійшли на другорядний рівень, у порівнянні з питаннями економіки, бюджету, фінансів, будівництва, комунального господарства тощо. Система управління у сфері захисту прав дитини, дизайн якої зазнав суттєвих змін, а також її нормативно-правове забезпечення є недосконалими. Серед основних недоліків є: відсутність єдиного ставлення та підходу до питання захисту дитини; безсистемність, яка отримує свій вираз у відсутності ієрархічних зв`язків між рівнями системи органів захисту прав дитини (служби у справах дітей обласного, районного рівнів та рівня територіальних громад не мають між собою підпорядкованості), алгоритму взаємодії між ними; застарілі форми роботи; відсутність механізмів реалізації чинних нормативних положень. Об'єкт дослідження – процес соціально-правового захисту прав дітей. Предмет дослідження – теоретичні положення та прикладні аспекти удосконалення системи захисту прав дітей в умовах нової організації територіальної влади. Метою роботи є дослідження основних механізмів захисту прав дітей в умовах нової організації територіальної влади та децентралізації, вивчення закордонного досвіду з даної проблеми, пошук шляхів та розробка практичних рекомендацій щодо впровадження механізмів захисту прав дітей на різних рівнях державної влади.
Опис: Панченко, І. О. Механізми захисту прав дитини в умовах нової організації територіальної влади : випускна кваліфікаційна робота : 281 «Публічне управління та адміністрування» / І. О. Панченко ; керівник роботи Ю. І. Олифіренко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра менеджменту та державної служби. – Чернігів, 2021. – 96 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25255
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Панченко магістр ЗМДСп-201 кафедра МДС 2021.pdfВипускна кваліфікаційна робота1,3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.