Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25286
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоробка, Л. А.
dc.contributor.authorСема, І. М.
dc.date.accessioned2022-02-01T10:08:15Z
dc.date.available2022-02-01T10:08:15Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/25286
dc.descriptionКоробка, Л. А. Обґрунтування проєкту впровадження технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів з використанням згущувачів та цукрозамінників : міжкафедральна випускна кваліфікаційна робота разом зі здобувачем вищої освіти гр. МПМп-201 : 181 "Харчові технології" / Л. А. Коробка, І. М. Сема ; керівники роботи О. Б. Хребтань, С. І. Пономаренко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2021. – 77 с.en_US
dc.description.abstractУ першому розділі роботи розглядаються теоретичні аспекти підвищення ефективності виробничої діяльності сучасних підприємств на основі впровадження інноваційних проєктів, значна увага приділяється управлінським концепціям та проблемам економічної ефективності. Досліджено шляхи розвитку виробництва, при цьому виділяються слабкі місця та пропонуються заходи їх подолання шляхом впровадження технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів з використанням згущувачів та цукрозамінників. Також у розділі обґрунтовується необхідність застосування цукрозамінників з урахуванням вимог споживачів. У третьому розділі представлено економічне обґрунтування запропонованих заходів, розраховано специфічні показники доцільності впровадження проєкту на виробничому підприємстві - ПрАТ «Прилуцький хлібозавод». Пропонуються конкретні заходи щодо системи контролю якості та метрологічного забезпечення.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectтехнологіяen_US
dc.subjectвиробництвоen_US
dc.subjectборошняні кондитерські виробиen_US
dc.subjectзгущувачen_US
dc.subjectцукрозамінникen_US
dc.subjecttechnologyen_US
dc.subjectproductionen_US
dc.subjectflour confectioneryen_US
dc.subjectthickeningen_US
dc.subjectsugar substituteen_US
dc.titleОбґрунтування проєкту впровадження технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів з використанням згущувачів та цукрозамінниківen_US
dc.typeThesisen_US
dc.description.abstractalt1The first section examines the theoretical aspects of improving the efficiency of modern enterprises through the implementation of innovative projects, much attention is paid to management concepts and problems of economic efficiency. The ways of development of production are investigated, at the same time weak points are allocated and measures of their overcoming by introduction of technological line on manufacture of flour confectionery products with use of thickeners and sugar substitutes are offered. Also in the section the necessity of application of sugar substitutes taking into account requirements of consumers is substantiated. The third section presents the economic justification of the proposed measures, calculated specific indicators of feasibility of the project at a manufacturing enterprise - PJSC "Pryluky Bakery". Specific measures on the quality control system and metrological support are proposed.en_US
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР магістри Коробка Л.А, Сема І.М..pdfВипускна кваліфікаційна робота1,57 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.