Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/25286
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коробка, Л. А. | |
dc.contributor.author | Сема, І. М. | |
dc.date.accessioned | 2022-02-01T10:08:15Z | |
dc.date.available | 2022-02-01T10:08:15Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/25286 | |
dc.description | Коробка, Л. А. Обґрунтування проєкту впровадження технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів з використанням згущувачів та цукрозамінників : міжкафедральна випускна кваліфікаційна робота разом зі здобувачем вищої освіти гр. МПМп-201 : 181 "Харчові технології" / Л. А. Коробка, І. М. Сема ; керівники роботи О. Б. Хребтань, С. І. Пономаренко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2021. – 77 с. | en_US |
dc.description.abstract | У першому розділі роботи розглядаються теоретичні аспекти підвищення ефективності виробничої діяльності сучасних підприємств на основі впровадження інноваційних проєктів, значна увага приділяється управлінським концепціям та проблемам економічної ефективності. Досліджено шляхи розвитку виробництва, при цьому виділяються слабкі місця та пропонуються заходи їх подолання шляхом впровадження технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів з використанням згущувачів та цукрозамінників. Також у розділі обґрунтовується необхідність застосування цукрозамінників з урахуванням вимог споживачів. У третьому розділі представлено економічне обґрунтування запропонованих заходів, розраховано специфічні показники доцільності впровадження проєкту на виробничому підприємстві - ПрАТ «Прилуцький хлібозавод». Пропонуються конкретні заходи щодо системи контролю якості та метрологічного забезпечення. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | технологія | en_US |
dc.subject | виробництво | en_US |
dc.subject | борошняні кондитерські вироби | en_US |
dc.subject | згущувач | en_US |
dc.subject | цукрозамінник | en_US |
dc.subject | technology | en_US |
dc.subject | production | en_US |
dc.subject | flour confectionery | en_US |
dc.subject | thickening | en_US |
dc.subject | sugar substitute | en_US |
dc.title | Обґрунтування проєкту впровадження технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів з використанням згущувачів та цукрозамінників | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.description.abstractalt1 | The first section examines the theoretical aspects of improving the efficiency of modern enterprises through the implementation of innovative projects, much attention is paid to management concepts and problems of economic efficiency. The ways of development of production are investigated, at the same time weak points are allocated and measures of their overcoming by introduction of technological line on manufacture of flour confectionery products with use of thickeners and sugar substitutes are offered. Also in the section the necessity of application of sugar substitutes taking into account requirements of consumers is substantiated. The third section presents the economic justification of the proposed measures, calculated specific indicators of feasibility of the project at a manufacturing enterprise - PJSC "Pryluky Bakery". Specific measures on the quality control system and metrological support are proposed. | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Дипломні роботи освітнього ступеня магістр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР магістри Коробка Л.А, Сема І.М..pdf | Випускна кваліфікаційна робота | 1,57 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.