Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25375
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФедяй, І. І.-
dc.date.accessioned2022-02-09T11:11:07Z-
dc.date.available2022-02-09T11:11:07Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/25375-
dc.descriptionФедяй, І. І. Напрямки удосконалення інноваційного менеджменту на підприємстві в умовах карантинних обмежень : випускна кваліфікаційна робота : 073 «Менеджмент» / І. І. Федяй ; керівник роботи О. С. Лашук ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра публічного управління та менеджменту організацій. – Чернігів, 2021. – 80 с.en_US
dc.description.abstractАктуальність теми кваліфікаційна роботи полягає в тому, що інноваційний менеджмент став найбільш ефективним методом механізму ринкового господарювання. У сучасному діловому світі більше ніж коли-небудь в попередні епохи, єдиним постійним фактором успіху є зміни, нововведення. Економічна категорія “інновація” означає нововведення, тобто реалізований на ринку результат діяльності по створенню нового продукту або нової технології. Мета кваліфікаційна роботи є аналіз і розробка основних напрямків удосконалення інноваційного менеджменту на підприємстві ТОВ «СІЛЬПО – ФУД» в умовах карантинних обмежень. Предмет дослідження – теоретичні та практичні аспекти організації інноваційного менеджменту ТОВ «СІЛЬПО – ФУД». Об’єкт дослідження процеси удосконалення інноваційного менеджменту на підприємстві ТОВ «СІЛЬПО – ФУД» в умовах карантинних обмежень.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectінноваціяen_US
dc.subjectінноваційна діяльністьen_US
dc.subjectінноваційний менеджментen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectнауково-дослідна та дослідно-конструкторська роботаen_US
dc.subjectinnovationen_US
dc.subjectinnovation activityen_US
dc.subjectinnovation managementen_US
dc.subjectcompetitivenessen_US
dc.subjectresearch and development worken_US
dc.titleНапрямки удосконалення інноваційного менеджменту на підприємстві в умовах карантинних обмеженьen_US
dc.typeThesisen_US
dc.description.abstractalt1The relevance of the topic of qualifying work is that innovation management has become the most effective method of market economy. In today's business world more than ever in previous eras, the only constant factor of success is change, innovation. Economic category "innovation" means innovation, ie the result of activities on the market to create a new product or new technology. The purpose of the qualification work is the analysis and development of the main directions of improvement of innovation management at the enterprise LLC "SILPO - FOOD" in the conditions of quarantine restrictions. The subject of research - theoretical and practical aspects of the organization of innovation management LLC "SILPO - FOOD". The object of research is the processes of improving innovation management at the enterprise LLC "SILPO - FOOD" in the conditions of quarantine restrictions.en_US
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Федяй І. _ магістр 073 Мен_ЗМПМп_2021.pdfВипускна кваліфікаційна робота1,22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.