Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/25377
Назва: | Інноваційні чинники діяльності торговельного підприємства в умовах загострення конкуренції |
Автори: | Хало, В. В. |
Ключові слова: | інновація інноваційні чинники конкуренція підприємництво конкурентоспроможність інноваційна стратегія підприємства євроінтеграція innovation innovative factors competition business competitiveness innovative strategy of enterprises european integration |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Чернігів |
Короткий огляд (реферат): | Об'єктом дослідження є процеси формування інноваційної стратегії торгівельного підприємства в умовах загострення конкуренції та посилення процесів євроінтеграції. Предметом дослідження теоретико-прикладні аспекти формування та реалізації інноваційної стратегії торгівельного підприємства на прикладі ТОВ «Стандарт-Плюс». Мета роботи полягає у розробці ефективних пропозицій та формування інноваційної стратегії, які спрямовані на зміцнення конкурентної позиції торгівельного підприємства «Стандарт-Плюс» на внітрішньому ринку. Актуальність теми кваліфікаційної роботи визначається тією умовою, що вибір ефективної інноваційної стратегії стає запорукою успіху подальшої господарської діяльності. Підприємство може опинитися в кризі, якщо не зуміє передбачити обставини, що змінюються, і відреагувати на них вчасно. Саме тому в умовах загострення конкуренції та посилення процесів євроінтеграції актуальними є дослідження, які дозволяють встановити стан інноваційного потенціалу, проблеми інноваційного розвитку підприємств, а звідси – розкрити основні напрямки формування та реалізації інноваційних стратегій розвитку як для підприємства, так і для економічного розвитку країни в цілому. Практична значущість одержаних результатів полягає у встановленні тісного зв'язку між рівнем конкурентоспроможності підприємства і його адаптаційними можливостями, застосування отриманих результатів дослідження і розроблених рекомендацій в торговельній діяльності ТОВ «Стандарт-Плюс». |
Опис: | Хало, В. В. Інноваційні чинники діяльності торговельного підприємства в умовах загострення конкуренції : випускна кваліфікаційна робота : 073 «Менеджмент» / В. В. Хало ; керівник роботи О. С. Лашук ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра публічного управління та менеджменту організацій. – Чернігів, 2021. – 100 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/25377 |
Розташовується у зібраннях: | Дипломні роботи освітнього ступеня магістр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Хало В. _ магістр 073 Мен_ЗМПМп_2021.pdf | Випускна кваліфікаційна робота | 1,09 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.