Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/25441
Назва: | Стратегічні напрями розвитку аграрного сектора та харчової промисловості України в контексті реалізації цілей сталого розвитку |
Автори: | Повна, С. В. |
Ключові слова: | аграрний сектор харчова промисловість сталий розвиток продовольча безпека |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Рівне : НДГУ |
Короткий огляд (реферат): | Першими трьома цілями у сфері сталого розвитку визначені наступні: подолання бідності; подолання голоду, досягнення продовольчої безпеки, поліпшення харчування і сприяння сталому розвитку сільського господарства; забезпечення здорового способу життя та сприяння благополуччю для всіх у будь-якому віці . Аграрний сектор і харчова промисловість прямо пов’язані з кожною указаною метою, адже продукція галузі входить до списку життєво-необхідних товарів для кожної людини, а якість харчування прямо впливає на здоров’я. |
Опис: | Повна, С. В. Стратегічні напрями розвитку аграрного сектора та харчової промисловості України в контексті реалізації цілей сталого розвитку / С. В. Повна // Сталий розвиток суспільства: концептуальні та практичні аспекти : зб. матеріалів І Міжнарод. наук.-практ. конф. (м. Рівне,11 черв. 2021 р.). - Рівне, 2021. - С. 81-86. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/25441 |
Розташовується у зібраннях: | Повна С. В.: доповіді, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
7_Повна_2021.pdf | наукова доповідь | 450,17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.