Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25441
Назва: Стратегічні напрями розвитку аграрного сектора та харчової промисловості України в контексті реалізації цілей сталого розвитку
Автори: Повна, С. В.
Ключові слова: аграрний сектор
харчова промисловість
сталий розвиток
продовольча безпека
Дата публікації: 2021
Видавництво: Рівне : НДГУ
Короткий огляд (реферат): Першими трьома цілями у сфері сталого розвитку визначені наступні: подолання бідності; подолання голоду, досягнення продовольчої безпеки, поліпшення харчування і сприяння сталому розвитку сільського господарства; забезпечення здорового способу життя та сприяння благополуччю для всіх у будь-якому віці . Аграрний сектор і харчова промисловість прямо пов’язані з кожною указаною метою, адже продукція галузі входить до списку життєво-необхідних товарів для кожної людини, а якість харчування прямо впливає на здоров’я.
Опис: Повна, С. В. Стратегічні напрями розвитку аграрного сектора та харчової промисловості України в контексті реалізації цілей сталого розвитку / С. В. Повна // Сталий розвиток суспільства: концептуальні та практичні аспекти : зб. матеріалів І Міжнарод. наук.-практ. конф. (м. Рівне,11 черв. 2021 р.). - Рівне, 2021. - С. 81-86.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25441
Розташовується у зібраннях:Повна С. В.: доповіді, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7_Повна_2021.pdfнаукова доповідь450,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.