Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25482
Назва: Екологічне право : методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 «Право»
Автори: Барабаш, А. Г.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): Під час викладення «Екологічного права» розкриваються: поняття і зміст основних категорій, серед яких предмет, метод і система екологічного права, його принципи, джерела, об’єкти та суб’єкти, право власності на природні ресурси, а також правові основи екологічного управління, екологічні права й обов’язки громадян; загальні положення права природокористування, правове забезпечення екологічної безпеки, формування і функціонування екологічної мережі, правове регулювання використання й охорони земель, вод, надр, рослинного та тваринного світу, атмосферного повітря, курортних, лікувальнооздоровчих та рекреаційних територій і зон, поводження з відходами; правовий режим надзвичайних екологічних ситуацій, правове забезпечення використання й охорони природних ресурсів виключної (морської) економічної зони і континентального шельфу України; основні положення міжнародного екологічного права та міжнародне співробітництво в галузі охорони довкілля.
Опис: Екологічне право : метод. вказівки до семінар. занять та самост. роботи для здобувачів вищ. освіти спец. 081 «Право» / уклад. А. Г. Барабаш. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – 77 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25482
Розташовується у зібраннях:Барабаш А. Г.: навчально-методичні видання
Юридичні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Екологічне право..pdfНавчально-методичне видання807,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.