Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/25489
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Волкова, Р. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-17T09:06:01Z | - |
dc.date.available | 2022-06-17T09:06:01Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/25489 | - |
dc.description | Технологія консервування плодів та овочів : метод. вказівки до виконання лаб. робіт здобувачів першого рівня вищ. освіти спец. 181 «Харчові технології» освіт.-проф. програми «Харчові технології та інженерія» / уклад. Р. М. Волкова. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – 50 с. | en_US |
dc.description.abstract | Метою викладання дисципліни «Технологія консервування плодів та овочів» є формування науково-професійного світогляду бакалавра спеціальності 181- «Харчові технології» в галузі виготовлення консервної продукції з плодів та овочів; надання здобувачам теоретичних знань про сукупність процесів та технологічних операцій, які забезпечують одержання консервованих плодоовочевих та ягідних продуктів заданої якості, ознайомлення їх із закономірностями і процесами, які є спільними для технологій різних консервованих продуктів, довести необхідність використання комплексного підходу до удосконалення різних технологій та набуття практичних навичок, необхідних для майбутньої виробничої діяльності. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» | en_US |
dc.title | Технологія консервування плодів та овочів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» денної і заочної форм навчання | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Волкова Р. М.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Технологія консервування плодів та овочів..pdf | Навчально-методичне видання | 1,23 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.