Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25530
Назва: Будівництво цегельного заводу у Чернігівській області
Автори: Мальцева, А. В.
Ключові слова: будівництво
цегельно-черепична сировина
будівельна галузь виробництва
економічна ефективність
технологічна лінія виробництва
construction
brick and tile raw materials
construction industry
economic efficiency
technological production line
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): У магістерській роботі Мальцевою Анною Вячеславівною було розроблено ретроспективний огляд історичного розвитку цегельного виробництва у Чернігівській області, виконано аналіз стану на сьогодення ринку цегельних матеріалів у країні, що характеризує стан ринку і у області, надано пропозицію територіального розташування майбутнього заводу та зроблено огляд технологічних ліній з вибором однієї. Було визначено розташування родовищ необхідної сировини у наведеній Чернігівській області. З’ясовано, що галузеві особливості вимагають розташування обраного виробництва поблизу родовищ, вузлів транспортування та комунікації. Обґрунтування основних пропозицій щодо розташування виробництва обумовлене економічною ефективністю, територіальних об’єднанням з ринком робочої сили та ринком збуту. Також, у роботі представлено розгляд використання палива, що є альтернативою газу.
Опис: Мальцева, А. В. Будівництво цегельного заводу у Чернігівській області : випускна кваліфікаційна робота : 192 «Будівництво та цивільна інженерія» / А. В. Мальцева ; керівник роботи М. М. Руденко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра технологій зварювання та будівництва. – Чернігів, 2022. – 92 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25530
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мальцева Анна Вячеславівна КРМ МБАн-201 2022.pdfдиплом22,33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.