Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25744
Назва: Оптимізація мінерального живлення ярого пивоварного ячменю в умовах лісостепу
Автори: Бутурлим, Д. А.
Рябуха, Г. І.
Ключові слова: пивоварний ячмень
мінеральне живлення
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): В останні роки ринок пивоварного ячменю зазнав значних трансформаційних змін, що чітко визначили структуризацію процесів його виробництва та реалізації. Інвестиції іноземних пивоварних підприємств докорінно модернізували вітчизняне солодове виробництво до норм світових стандартів, а кожне господарство, що вирощує ячмінь пивоварного призначення, має встановлені виробничо-комерційні взаємовідносини із солодовими підприємствами.
Опис: Бутурлим, Д. А. Оптимізація мінерального живлення ярого пивоварного ячменю в умовах лісостепу / Д. А. Бутурлим ; наук. керівник Г. І. Рябуха, Г. І. // Новітні технології сучасного суспільства (НТСС-2021) : ІІ Міжнародна науково-практична конференція (м. Чернігів, 17 грудня 2021 р.) : тези доповідей : у 2 ч. Ч. I. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. - С. 51-53.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25744
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 2021 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
НТСС 2021_Ревко1-51-53.pdfнаукова доповідь228,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.