Короткий опис(реферат):
В останні роки ринок пивоварного ячменю зазнав значних трансформаційних змін, що
чітко визначили структуризацію процесів його виробництва та реалізації. Інвестиції
іноземних пивоварних підприємств докорінно модернізували вітчизняне солодове
виробництво до норм світових стандартів, а кожне господарство, що вирощує ячмінь
пивоварного призначення, має встановлені виробничо-комерційні взаємовідносини із
солодовими підприємствами.
Суть розробки, основні результати:
Бутурлим, Д. А. Оптимізація мінерального живлення ярого пивоварного ячменю в умовах лісостепу / Д. А. Бутурлим ; наук. керівник Г. І. Рябуха, Г. І. // Новітні технології сучасного суспільства (НТСС-2021) : ІІ Міжнародна науково-практична конференція (м. Чернігів, 17 грудня 2021 р.) : тези доповідей : у 2 ч. Ч. I. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. - С. 51-53.