Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25806
Назва: Використання електромагнітних випромінювань для обробки сировини хлібобулочних виробів
Автори: Ющенко, Н. Ф.
Денисова, Н. М.
Ключові слова: електромагнітні випромінювання
сировина хлібобулочних виробів
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Сучасний світ у зв'язку зі збільшенням нових технологій і приладів неможливо уявити без електромагнітних полів різної потужності, а ще більше – уникнути їх впливу. Електромагнітні поля (ЕМП) – це змінні електричні та магнітні поля, що поширюються у просторі у вигляді хвиль зі швидкістю світлa. ЕМП мають негативний вплив на організм людини, яка безпосередньо працює з джерелом випромінювання, особливо на нервову систему. Але треба розуміти, що повне дотримання санітарних і гігієнічних норм при використанні побутових приладів майже повністю знешкоджує вплив електромагнітних полів на людину.
Опис: Ющенко, Н. Ф. Використання електромагнітних випромінювань для обробки сировини хлібобулочних виробів / Н. Ф. Ющенко ; наук. керівник Н. М. Денисова // Новітні технології сучасного суспільства (НТСС-2021) : ІІ Міжнародна науково-практична конференція (м. Чернігів, 17 грудня 2021 р.) : тези доповідей : у 2 ч. Ч. I. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 194-195.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25806
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 2021 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
НТСС 2021_Ревко1-194-195.pdfнаукова доповідь166,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.