Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25903
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГливенко, В. В.-
dc.date.accessioned2022-09-12T11:59:48Z-
dc.date.available2022-09-12T11:59:48Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/25903-
dc.descriptionБухгалтерський облік : метод. вказівки до виконання курс. роботи для здобувачів вищ. освіти першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спец. 071 «Облік і оподаткування» всіх форм навчання / уклад. В. В. Гливенко. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – 22 с.en_US
dc.description.abstractМетодичні вказівки розкривають зміст і структуру курсової роботи, містять перелік теоретичних та практичних завдань, вимоги до оформлення, критерії оцінювання та процедуру захисту. Окремий розділ відведено академічній доброчесності, яка передбачає перевірку курсових робіт на наявність плагіату. Також методичні вказівки містять перелік рекомендованої літератури та інформаційних ресурсів, які можуть бути використані здобувачами вищої освіти під час виконання курсової роботи. У додатках наведені зразки титульного аркуша та змісту курсової роботи, а також бланки первинних документів, які слід заповнити за результатами виконання практичної частини роботи.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"en_US
dc.titleБухгалтерський облік : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» всіх форм навчанняen_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Гливенко Валентина Василівна
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бухгалтерський облік.pdfНавчально-методичне видання458,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.