Гливенко Валентина Василівна : [62] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 62
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Екологічне оподаткування в умовах воєнного стану в УкраїніКлименко, Т. В.; Сидоренко, О. О.; Гливенко, В. В.
2024Облік у сільському господарстві : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» всіх форм навчанняГливенко, В. В.
2024Облік у сільському господарстві : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» всіх форм навчанняГливенко, В. В.
2024Облік у сільському господарстві : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» всіх форм навчанняГливенко, В. В.
2023Оподаткування суб’єктів малого бізнесу в умовах воєнного стануГливенко, В. В.; Ігнатенко, В. В.
2023Організація облікової політики підприємстваКуренкова, Я. О.; Гливенко, В. В.
2023Організація обліку фермерського господарстваАдаменко, А. М.; Гливенко, В. В.
2023Інформаційно-аналітичне забезпечення управління економічною безпекою підприємства : колективна монографіяАкименко, О. Ю.; Дерій, Ж. В.; Жолобецька, М. Б.; Мініна, О. В.; Зубок, Д. Ю.; Свидрук, І. І.; Миронова, М. І.; Хоменко, І. О.; Горобінська, І. В.; Луцька, Д. М.; Шестаковська, Т. Л.; Семченко-Ковальчук, О. Б.; Москалець, І. М.; Гнедіна, К. В.; Нагорний, П. В.; Гнилицька, Л. В.; Перетятько, Ю. М.; Шах, О. І.; Сидоренко, О. О.; Клименко, Т. В.; Гливенко, В. В.; Селютін, С. Т.; Андарак, В. С.; Левковець, Н. П.; Марченко, Н. А.; Лаптій, Т. М.; Пантелеєв, В. П.; Ромащенко, М. І.; Сайдак, Р. В.; Маргасова, В. Г.; Сакун, О. С.; Сорока, А. В.; Шадура-Никипорець, Н. Т.; Каштальян, О. О.; Шаховніна, Н. В.; Басенко, К. О.; Сокол, М. Ю.
2023Облікове відображення зменшення статутного капіталу у фермерських господарствахБірюк, О.; Коцупатрий, М.; Гливенко, В. В.
2023Облік за видами економічної діяльності : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» всіх форм навчанняГливенко, В. В.
2023Облік за видами економічної діяльності : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» всіх форм навчанняГливенко, В. В.
2023Облік і звітність в оподаткуванні : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» всіх форм навчанняГливенко, В. В.
2023Облік і звітність в оподаткуванні : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» всіх форм навчанняГливенко, В. В.
2023Облік за видами економічної діяльності : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи для здобувачів вищої освіти «бакалавр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» всіх форм навчанняГливенко, В. В.
2023Бухгалтерський облік : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» всіх форм навчанняГливенко, В. В.
2022Окремі аспекти обліку дебіторської заборгованості та резерву сумнівних боргівСидоренко, О. О.; Клименко, Т. В.; Гливенко, В. В.
2022Нормативно-правове забезпечення обліку резерву сумнівних боргівСидоренко, О. О.; Клименко, Т. В.; Гливенко, В. В.
2022Звітність підприємств : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи для здобувачів вищої освіти галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 071 "Облік і оподаткування" всіх форм навчанняГливенко, В. В.
2022Звітність підприємств : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 071 "Облік і оподаткування"» всіх форм навчанняГливенко, В. В.
2022Цифрові технології у сфері бухгалтерського облікуКостюченко, І. А.; Гливенко, В. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 62