Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/25906
Назва: | Інженерна та комп’ютерна графіка : методичні вказівки до виконання графічних робіт та самостійної роботи з дисципліни для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" Частина 3. ARCHICAD. |
Автори: | Барбаш, М. І. |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
Короткий огляд (реферат): | Методичні вказівки призначені для виконання графічних робіт та самостійної роботи з дисципліни «Інженерна та комп’ютерна графіка» студентами спеціальності 181 Харчові технології. Дана методична розробка призначена для поглиблення знань з способів отримання і придбання навичок виконання, оформлення і читання креслень заснованих на комп’ютерному проектуванні; умінь вирішення завдань, пов'язаних з просторовими формами і відносинами; застосування креслярських навичок при складанні апаратурно–технологічних схем виробництва і специфікацій обладнання, застосування навичок комп’ютерного моделювання при проектуванні в програмному продукті Archicad 25. Методичні вказівки знайомлять з основами роботи, налаштуванням робочого середовища, інтерфейсом користувача, основними конструктивними елементами, що є віртуальними еквівалентами реальних будівельних конструкцій, основами візуалізації та створенням 2D-креслеників за 3D- моделями Archicad. |
Опис: | Інженерна та комп’ютерна графіка. ARCHICAD : метод. вказівки до виконання граф. робіт та самост. роботи для студентів спец. 181 "Харчові технології" Частина 3. / уклад. М. І. Барбаш. – Чернігів, НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – 59 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/25906 |
Розташовується у зібраннях: | Барбаш М. І.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Інженерна та комп’ютерна графіка. Частина 3.pdf | Навчально-методичне видання | 3,01 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.