Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/25909
Назва: | Комплексна оцінка якості бісквітів |
Інші назви: | Comprehensive assessment of sponge cake quality |
Автори: | Романовська, О. Л. |
Ключові слова: | quality sponge cake weighting factor Harrington's function nutritional value rheological properties якість бісквіти коефіцієнт вагомості функція Харрінгтона харчова цінність реологічні властивості |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
Серія/номер: | Технічні науки та технології;№ 4 (26) |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розраховано комплексну оцінку якості бісквітів із борошном «Здоров’я» з пророщеного зерна пшениці та порошком керобу. На основі принципів і методів кваліметрії обрано номенклатуру найбільш значущих одиничних показників якості бісквітів. Розроблено ієрархічну структуру показників, яка містить органолептичні й реологічні властивості, хімічний склад та харчову цінність бісквітів. Визначено коефіцієнти вагомості кожного показника та встановлено оптимальні значення кожного з показників. Встановлено, що комплексний показник якості дослідного зразку бісквіту позиціонується в інтервалі «дуже добре» (0,80), а комплексний показник якості контрольного зразку – в інтервалі «добре» (0,65). |
Опис: | Романовська, О. Комплексна оцінка якості бісквітів / О. Романовська // Технічні науки та технології. – 2021. – № 4 (26). – С. 121-128. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/25909 |
Розташовується у зібраннях: | Технічні науки та технології. – 2021. – №4 (26) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Technical sciences and technologies 4(26)2021_печать-121-128.pdf | стаття | 535,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.