Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25909
Назва: Комплексна оцінка якості бісквітів
Інші назви: Comprehensive assessment of sponge cake quality
Автори: Романовська, О. Л.
Ключові слова: quality
sponge cake
weighting factor
Harrington's function
nutritional value
rheological properties
якість
бісквіти
коефіцієнт вагомості
функція Харрінгтона
харчова цінність
реологічні властивості
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Серія/номер: Технічні науки та технології;№ 4 (26)
Короткий огляд (реферат): У роботі розраховано комплексну оцінку якості бісквітів із борошном «Здоров’я» з пророщеного зерна пшениці та порошком керобу. На основі принципів і методів кваліметрії обрано номенклатуру найбільш значущих одиничних показників якості бісквітів. Розроблено ієрархічну структуру показників, яка містить органолептичні й реологічні властивості, хімічний склад та харчову цінність бісквітів. Визначено коефіцієнти вагомості кожного показника та встановлено оптимальні значення кожного з показників. Встановлено, що комплексний показник якості дослідного зразку бісквіту позиціонується в інтервалі «дуже добре» (0,80), а комплексний показник якості контрольного зразку – в інтервалі «добре» (0,65).
Опис: Романовська, О. Комплексна оцінка якості бісквітів / О. Романовська // Технічні науки та технології. – 2021. – № 4 (26). – С. 121-128.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25909
Розташовується у зібраннях:Технічні науки та технології. – 2021. – №4 (26)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Technical sciences and technologies 4(26)2021_печать-121-128.pdfстаття535,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.