Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26093
Назва: Artificial intelligence, robotics and automatization in the tourism industry
Інші назви: Штучний інтелект, робототехніка та автоматизація в індустрії туризму
Автори: Федоряка, В. В.
Гагіна, Н. В.
Ключові слова: Artificial Intelligence
robotics
tourism industry
штучний інтелект
робототехніка
індустрія туризму
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Having analysed some advantages and disadvantages of implementing RAISA technologies, it is obvious that they affect not only the development of travel and hospitality companies, but also ordinary workers and employers, most of whom do not still accept the possibility of replacement of human employees by robots and artificial intelligence. However, in the near future the introduction of robotics, artificial intelligence and service automation will help to promote the sustainable development and management of travel business and contribute to the successful development of operations, financial resources, marketing, increasing the level of supply chain management, as well as make great changes to human resources management.
Опис: Федоряка, В. В. Artificial intelligence, robotics and automatization in the tourism industry / В. В. Федоряка ; наук. кер. Н. В. Гагіна // Юність науки – 2021: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 25-26 берез. 2021 р.) : у 2-х ч. Ч. 2. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – С. 430-431.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/26093
Розташовується у зібраннях:Гагіна Н. В.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Федоряка В. В..pdfНаукова доповідь258,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.