Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/26194
Назва: | Оцінка якості молочного шоколаду |
Автори: | Андрєєва, С. О. Денисенко, Т. М. |
Ключові слова: | оцінка якості молочний шоколад |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
Короткий огляд (реферат): | У всіх дослідних зразків показники смаку і запаху, зовнішнього вигляду та структури були на високому рівні. Але форма та консистенція зразка ТМ «Любімов Kids» має порушення у вигляді оплавлення шоколаду, саме це свідчить про його не правильне зберігання. У двох інших зразків таких порушень не виявлено. Незважаючи на виявлені недоліки, зразки досліджуваного шоколаду мають задовільну якість та придатні для споживання. |
Опис: | Андрєєва, С. О. Оцінка якості молочного шоколаду / С. О. Андрєєва ; наук. кер. Т. М. Денисенко // Юність науки – 2022: соціально-економічні та гуманітарні аспекти розвитку суспільства : зб. тез ХIІ Міжнарод. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Чернігів, 15-16трав. 2022 р.). – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 124-125. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/26194 |
Розташовується у зібраннях: | Денисенко T. M.: доповіді, тези доповідей Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 2022 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Андрєєва С. О..pdf | Наукова доповідь | 234,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.