Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26213
Назва: Технологія жирів та жирозамінників : тексти лекцій для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання. - Ч. ІІ
Автори: Гуменюк, О. Л.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Опис: Технологія жирів та жирозамінників : тексти лекцій для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання / укл. О. Л. Гуменюк. - Ч. ІІ. - Чернігів : НУ »Чернігівська політехніка», 2022. - 92 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/26213
Розташовується у зібраннях:Гуменюк О. Л.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4350 Гуменюк_О_Л_Тексти лекцій_Технологія жирів та жирозамінників_ч2_2022.pdfконспект лекцій1,31 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.