Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/26213
Назва: | Технологія жирів та жирозамінників : тексти лекцій для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання. - Ч. ІІ |
Автори: | Гуменюк, О. Л. |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
Опис: | Технологія жирів та жирозамінників : тексти лекцій для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання / укл. О. Л. Гуменюк. - Ч. ІІ. - Чернігів : НУ »Чернігівська політехніка», 2022. - 92 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/26213 |
Розташовується у зібраннях: | Гуменюк О. Л.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
4350 Гуменюк_О_Л_Тексти лекцій_Технологія жирів та жирозамінників_ч2_2022.pdf | конспект лекцій | 1,31 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.