Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26420
Назва: Дослідження сучасного стану та перспектив покращення інвестиційного клімату в Україні
Інші назви: Research of the current state and prospects for improving the investment climate in Ukraine
Автори: Корицька, А. Є.
Ключові слова: інвестиційний клімат
інвестиційна діяльність
інвестиційна політика
investment climate
investment activity
investment policy
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Предметом дослідження є сучасний стан інвестиційного клімату. Об’єктом дослідження є фактори формування інвестиційного клімату та ризики його погіршення. Мета кваліфікаційної роботи полягає в дослідженні сучасного стану та перспектив покращення інвестиційного клімату в Україні. Завданнями роботи є: − виявити, що вкладають у поняття «інвестиційний клімат», його сутність; − описати фактори формування, методи аналізу інвестиційного клімату; − провести аналіз законодавчої бази регулювання інвестиційного клімату; − провести аналіз сучасного стану інвестиційного клімату України; − дослідити зарубіжний досвід покращення інвестиційного клімату; − виявити проблеми погіршення інвестиційного клімату в Україні; − розробити напрямки покращення інвестиційного клімату в України; − дослідити ризики погіршення інвестиційного клімату, заходи зменшення; За результатами дослідження сформульовані заходи для покращення інвестиційного клімату в Україні та методи пом’якшення ризиків його погіршення. Одержані результати можуть бути використані для сприяння інвестиційного клімату під час повномасштабтоного вторгнення та його покращення в період відбудови. Рік виконання кваліфікаційної роботи: 2022. Рік захисту: 2022.
Опис: Корицька, А. Є. Дослідження сучасного стану та перспектив покращення інвестиційного клімату в Україні : випускна кваліфікаційна робота : 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" / А. Є. Корицька ; керівник роботи О. М. Парубець ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра фінансів, банківської справи та страхування. – Чернігів, 2022. – 85 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/26420
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Корицька_магістр_ФБСС_2022.pdfдиплом1,84 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.