Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26421
Назва: Перспективні напрямки розвитку non-life страхування в Україні
Інші назви: Prospective directions of non-life insurance development in Ukraine
Автори: Маслюк, О. Ю.
Ключові слова: страхування
страхові послуги
non-life страхування
ризикове страхування
страховий ринок
державне регулювання
страхова компанія
insurance
insurance services
non-life insurance
risk insurance
insurance market
state regulation
insurance company
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Предметом дослідження КР є сукупність економічних відносин, що виникають у процесі проведення «non-life» страхування. Об’єктом дослідження виступає процес формування та розвитку ризикового страхування в Україні в сучасних умовах. Мета кваліфікаційної роботи полягає у визначені перспективних напрямків розвитку non-life страхування в Україні. Завданнями роботи є розгляд сутності, видів та форм ризикового страхування, а також державного регулювання ринку страхових послуг в Україні, характеристика сучасного стану ринку страхових послуг в Україні та аналіз динаміки показників non-life страхування, систематизація структури, тенденцій розвитку та аналіз сучасного стану ринку ризикового страхування в Україні, висвітлення проблем та особливостей розвитку ризикового страхування в Україні, дослідження світового досвіду функціонування й розвитку non-life страхування, визначити напрямки підвищення ефективності здійснення non-life страхування в Україні, що відповідають сучасному соціально-економічному стану держави. За результатами дослідження було визначено перспективні напрямки розвитку ризикового страхування в Україні. Рік виконання кваліфікаційної роботи: 2022 р. Рік захисту роботи: 2022 р.
Опис: Маслюк, О. Ю. Перспективні напрямки розвитку non-life страхування в Україні : випускна кваліфікаційна робота : 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" / О.Ю. Маслюк ; керівник роботи О. І. Панченко ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра фінансів, банківської справи та страхування. – Чернігів, 2022. – 123 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/26421
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Маслюк_магістр_ФБСС_2022.pdfдиплом15,98 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.