Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26502
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛутченко, А. О.-
dc.date.accessioned2023-01-05T12:47:25Z-
dc.date.available2023-01-05T12:47:25Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/26502-
dc.descriptionЛутченко, А. О. Підвищення мотивованості персоналу як фактор ефективності компанії у сфері ресторанного бізнесу на прикладі ФОП Богомаз С.М. міське кафе «Проєкт» : випускна кваліфікаційна робота : 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"/ А. О. Лутченко ; керівник роботи Н. В. Іванова ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра підприємництва і торгівлі. – Чернігів, 2022. – 62 с.uk_UA
dc.description.abstractОб’єктом роботи є система мотивації персоналу в кафе «Проєкт» та напрями її удосконалення. Предметом роботи є характеристика мотивації та впливу на ефективність методів, що використовуються в лідерстві. Метою роботи є виявлення та дослідження основних елементів управління персоналом, таких як мотивація та вплив у сфері ресторанного бізнесу на прикладі ФОП Богомаз С.М. міське кафе «Проєкт». Методи дослідження – аналіз, синтез, узагальнення, систематизація, групування, економіко-математичні методи. В першому розділі досліджено теоретичні аспекти організації мотивації персоналу та управління персоналом. В другому розділі проаналізовано тенденції розвитку підприємств ресторанного господарства в Україні, охарактеризовано діяльність та досліджено систему мотивації персоналу міського кафе «Проєкт». В третьому розділі визначено напрями удосконалення мотивації персоналу міського кафе «Проєкт», та визначено їх ефективність.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"uk_UA
dc.subjectмотиваціяuk_UA
dc.subjectперсоналuk_UA
dc.subjectуправління персоналомuk_UA
dc.subjectресторанні послугиuk_UA
dc.subjectматеріальне стимулюванняuk_UA
dc.titleПідвищення мотивованості персоналу як фактор ефективності компанії у сфері ресторанного бізнесу на прикладі ФОП Богомаз С.М. міське кафе «Проєкт»uk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лутченко А.О. _магістр_2022.pdfдиплом665,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.