Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26503
Назва: Шляхи підвищення ефективності роботи роздрібного підприємства на ринку харчових продуктів в умовах воєнного стану (на прикладі ФОП Ракута О.І.)
Автори: Ракута, І. О.
Ключові слова: асортимент
ковбасні вироби
м'ясні копченості
роздрібна торгівля
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження – підприємство ФОП Ракута. Предмет дослідження – асортимент, торгово-технологічні процеси, субєкти ринку, вдосконалення роздрібного продовольчого підприємства. Метою роботи є розробка рекомендацій щодо поліпшення роботи підприємства. Методи дослідження – стандартні та загальноприйнятні: аналітичні, математико-статистичної обробки експериментальних даних з використанням сучасних комп’ютерних технологій. В першому розділі ми розібралися з господарським кодексом, податковим кодексом та іншими кодексами України які супроводжують роботу підприємства. Визначили роль підприємства й підприємця. Розібрали передумови роботи підприємства та правові засади господарювання. Вивчили всіх основних субєктів господарювання й визначили всі групи оподаткування фізичних осіб підприємництва. В другому розділі дипломної роботи було розібрано історію підприємства, розглянули діяльність магазинів, проаналізовано та оцінено асортименту політику ковбасних виробів за широтою, глибиною та ціновою розгалуженістю, ознайомилися з організаційною структуру підприємства. В третьому розділі було проведено аналіз цільової аудиторії. Провели аналіз й оцінку зовнішнього середовища. Виявили конкурентні позиції підприємства. Надали й описали рекомендації щодо поліпшення роботи підприємства.
Опис: Ракута, І. О. Шляхи підвищення ефективності роботи роздрібного підприємства на ринку харчових продуктів в умовах воєнного стану (на прикладі ФОП Ракута О. І.) : випускна кваліфікаційна робота : 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"/ І. О. Ракута ; керівник роботи І. В. Соломаха ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра підприємництва і торгівлі. – Чернігів, 2022. – 60 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/26503
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ракута І.О. _магістр_2022.pdfдиплом1,66 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.