Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26507
Назва: Пристрій для дослідження періодичних сигналів
Автори: Іванченко, А. В.
Ключові слова: осцилограф
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Осцилограф - це один із найважливіших та незамінних інструментів для аналізу електричних сигналів, без якого неможливо представити себе ні одним майстерським, не говорячи вже про найбільші сервісні центри. Осциллографи призначені для візуалізації амплітудних змін даних, що подаються на них сигналами у тимчасовий ступінь і дозволяють спостерігати, змінювати, а також записувати цей сигнал. Сучасні осциллографи - це відмінні інструменти для тестування, відладки та дослідження неполадок, тому що за їх допомогою можна визначити роботоздатність окремо взятих електронних компонентів, а також модулі в зборі.
Опис: Іванченко, А. В. Пристрій для дослідження періодичних сигналів : випускна кваліфікаційна робота : 171 "Промислова електроніка" / А. В. Іванченко ; керівник роботи О. М. Городній ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра електроніки, автоматики, робототехніки та мехатроніки. – Чернігів, 2022. – 109 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/26507
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Іванченко.pdfдиплом2,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.