Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26535
Назва: Будівництво 10-ти поверхового житлового будинку з індивідуальним опаленням по вул. 1-го травня, м. Чернігів
Автори: Тарасова, А. О.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Проєкт: «Будівництво 10-ти поверхового житлового будинку з автономним опаленням по вул. 1-го травня, м. Чернігів, м. Чернігів» розроблений згідно чинних норм та документів. Район «Олександрівка» є одним з найперспективніших районів міста Чернігова, який швидко та активно розвивається. Дана магістерська робота складається з пояснювальної записки та 7 аркушів креслень. В роботі розроблено Архітектурно-будівельний розділ, в якому наведено фасади, плани, та планувальні рішення та конструктивні рішення по роботі. Конструктивний розділ в якому здійснено розрахунок цегляного простінку на несучу здатність. Технологічний розділ в якому розроблено календарний план будівництва, технологічні карти, та будівельний генеральний план.
Опис: Тарасова, А. О. Будівництво 10-ти поверхового житлового будинку з індивідуальним опаленням по вул. 1-го травня, м. Чернігів : випускна кваліфікаційна робота : 192 "Будівництво та цивільна інженерія" / А. О. Тарасова ; керівник роботи М. Г. Болотов ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра технологій зварювання та будівництва. – Чернігів, 2022. – 184 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/26535
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тарасова_Анастасія_Олексіївна_МБА_212_2022.pdfдиплом16,46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.