Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26660
Назва: Організація обліку, аналіз, контроль витрат та антикризове управління сільськогосподарським підприємством (на матеріалах ТОВ «ЕКО ЕНЕРДЖІ УКРАЇНА»)
Автори: Шльончик, О. А.
Ключові слова: облік
аналіз
контроль
витрати
фінансова криза
антикризове управління
сільськогосподарське підприємство
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Мета кваліфікаційної роботи: дослідження теоретико-методичних підходів до організації обліку, аналізу, контролю витрат та антикризове управління сільськогосподарським підприємством, а також надання практичних рекомендацій щодо їх вдосконалення. Об’єкт дослідження - процес організації, обліку, аналізу та контролю витрат та антикризове управління сільськогосподарським підприємством ТОВ «ЕКО ЕНЕРДЖІ Україна». Предмет дослідження ̶ сукупність теоретичних, методичних та практичних аспектів щодо організації обліку, аналізу та контролю витрат та антикризове управління сільськогосподарським підприємством. У першому розділі роботи розглядаються організаційні аспекти та методика проведення організації обліку, аналізу та контролю витрат на сільськогосподарському підприємстві; висвітлюються основні поняття та значення антикризового управління підприємством; аналізується нормативно-правове забезпечення організації обліку, аналізу та контролю витрат на вітчизняних сільськогосподарських підприємствах. У другому розділі роботи аналізуються тенденції та напрями розвитку сільськогосподарських підприємств України; наведена загальна характеристика системи бухгалтерського обліку досліджуваного підприємства; розкриваються питання організації обліку, аналізу та контролю витрат, динаміки та структури витрат ТОВ «ЕКО ЕНЕРДЖІ Україна». У третьому розділі роботи обґрунтовано шляхи покращення організації обліку, аналізу та контролю витрат на підприємстві за рахунок удосконалення структури рахунку 92 «Адміністративні витрати»; наведено пропозиції щодо поліпшення внутрішнього контролю та аудиту в «ТОВ «ЕКО ЕНЕРДЖІ Україна»; визначено напрями удосконалення системи антикризового управління підприємством на перспективу. За результатами дослідження сформульовані висновки та пропозиції з питань організації обліку, аналізу, контролю витрат та антикризового управління сільськогосподарським підприємством в сучасних умовах господарювання. Одержані результати можуть бути використані при організації обліку, аналізу, контролю витрат і формуванні стратегії антикризового менеджменту в «ТОВ «ЕКО ЕНЕРДЖІ Україна» та інших типових сільськогосподарських підприємствах.
Опис: Шльончик, О. А. Організація обліку, аналіз, контроль витрат та антикризове управління сільськогосподарським підприємством (на матеріалах ТОВ «ЕКО ЕНЕРДЖІ УКРАЇНА») : автореф. випускної кваліфікаційної роботи : 071 "Oблiк i oпoдаткування" / О. А. Шльончик ; керівник роботи К. В. Гнедіна ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра економіки, обліку і оподаткування. – Чернігів, 2022. – 10 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/26660
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шльончик_магістр_ЕОО_2022.pdfавтореферат221,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.