Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26707
Назва: Rest сервіс для укомплектування кандидатів на проект
Автори: Коваль, В. В.
Ключові слова: REST
JAVA
SPRING FRAMEWORK
LOMBOK
HIBERNATE
SWAGGER
MYSQL
INTELLIJ IDEA
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Об'єкт дослідження – Rest-сервіс написаний на мові Java. Мета кваліфікаційної роботи – розробити сучасний сервіс для укомплектування кандидатів на проекти та отримання професійного досвіду у серверних застосунків. Розроблений в даній роботі програмний продукт може бути використаним користувачами для створення заявки, додавання кандидата та зміни їх статусів. Також програмний продукт може бути використаний для подальшої розробки з метою залучення нових технологій та рішень з метою отримання нового професійного досвіду. Розрахунок економічної ефективності не проводився. Робота має практичну цінність. Перспективи розвитку даної системи полягають в розширенні функціоналу, покращення якості користування для користувача, у додаткових налаштуваннях системи, збільшення швидкості при великих навантаженнях, у створенні додаткових сповіщень про певні дії під час користування застосунком.
Опис: Коваль, В. В. Rest сервіс для укомплектування кандидатів на проект : випускна кваліфікаційна робота : 123 "Комп’ютерна інженерія" / В. В. Коваль ; керівник роботи Є. В. Риндич ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра інформаційних та комп’ютерних систем. – Чернігів, 2022. – 65 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/26707
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коваль-МКІ-211-2022.pdfдиплом546,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.