Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26767
Назва: Управління персоналом АТ «Альфа-Банк» в умовах воєнного стану
Автори: Ярмоленко, К. М.
Ключові слова: управління банком
воєнний стан
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Метою кваліфікаційної роботи є дослідження та вдосконалення системи управління персоналом в умовах воєнного стану на прикладі АТ «Альфа-банк». Завданнями кваліфікаційної роботи вивчення теоретичних основ системи кадрової політики на підприємстві; аналіз системи управління персоналом АТ «Альфа-банк»; пошук альтернативних варіантів поліпшення управління персоналом на підприємстві в умовах воєнного стану. Робота виконана на базі АТ «Альфа-банк». Перший розділ розкриває теоретичні основи управління персоналом в умовах воєнного стану: персонал як суб’єкт і об’єкт управління; організацію праці та основні її напрямки; кадрове планування та законодавчі засади про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану. У другому розділі проводиться аналіз сутності системи управління персоналом АТ «Альфа-банк»: економічно-організаційна характеристика АТ «Альфа-Банк» та його робота в період воєнного стану; SWOT-аналіз, аналіз системи управління персоналом; механізми прийняття стратегічних рішень на підприємстві в умовах невизначеності. Адже для того, аби управляти персоналом потрібно бути добре ознайомленим зі специфікою всієї організації. У третьому розділі сформовано напрямки вдосконалення системи управління персоналом АТ «Альфа-банк» в умовах воєнного стану: шляхи вдосконалення системи управління персоналом АТ «Альфа-банк». В ході роботи зроблено висновки та запропоновано перспективні шляхи щодо вдосконалення системи управління персоналом АТ «Альфа-банк» в умовах воєнного стану.
Опис: Ярмоленко, К. М. Управління персоналом АТ «Альфа-Банк» в умовах воєнного стану : випускна кваліфікаційна робота : 073 "Менеджмент" / К. М. Ярмоленко ; керівник роботи С. М. Вдовенко ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра публічного управління та менеджменту організацій. – Чернігів, 2022. – 96 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/26767
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ярмоленко-маг 073 МПМ211.pdfдиплом3,46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.