Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26793
Назва: Впровадження функціонально-організаційної моделі в системі охорони здоров’я
Інші назви: Implementation of the functional and organizational model in the health care system
Автори: Петренко, С. В.
Ключові слова: кадровий потенціал
механізми
сфера охорони здоров’я
функціонально-організаційна модель
управління персоналом
ефективність
рersonnel potential
mechanisms
the field of health care
functional and organizational model
personnel management
efficiency
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження є дослідження механізму реалізації кадрового потенціалу в сфері охорони здоров’я на прикладі аптечних закладів та індикаторів оцінювання медичної допомоги у Чернігівській області. Інформаційну базу дослідження становлять нормативно-правові акти України, які регулюють питання розвитку кадрового потенціалу в Україні, а саме: Закони України, Укази Президента України, акти Верховної Ради України, Накази Міністерства регіонального розвитку, офіційна статистична звітність Державної служби статистики України, Головного управління статистики у Чернігівській області, Міністерства охорони здоров’я, статистичні звіти та оперативні відомості, матеріали урядових програм, результати власних наукових досліджень і розробок автора. Наукова новизна одержаних результатів полягає у розвитку тлумачення дефініції кадрового потенціалу як сукупності характеристик, достатніх для успішної діяльності підприємства, а також сукупність його потенційних здібностей і ресурсних можливостей, необхідних для економічного розвитку і вирішення стратегічних цілей підприємства при створенні для цього належних технічних і організаційних умов. Особистий внесок здобувача. Робота є самостійно виконаною науковою працею, що містить авторські ідеї та розробки щодо питань механізму реалізації кадрового потенціалу в сфері охорони здоров’я.
Опис: Петренко, С. В. Впровадження функціонально-організаційної моделі в системі охорони здоров’я : випускна кваліфікаційна робота : 073 "Менеджмент" / С. В. Петренко ; керівник роботи О. В. Михайловська ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра публічного управління та менеджменту організацій. – Чернігів, 2022. – 83 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/26793
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Петренко С.В._маг_073_Мен_ЗМОЗ211.pdfдиплом1,46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.