Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/27024
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКальченко, В. В.-
dc.contributor.authorКологойда, А. В.-
dc.contributor.authorПасов, Г. В.-
dc.date.accessioned2023-03-21T14:25:58Z-
dc.date.available2023-03-21T14:25:58Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/27024-
dc.descriptionПроектування підприємств харчової промисловості з основами САПР : метод. вказівки до практ. робіт та виконання розрах.-граф. роботи для здобувачів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти за спеціальністю 181 "Харчові технології" освіт.-проф. програми "Харчові технології" / уклад.: В. В. Кальченко, А. В. Кологойда, Г. В. Пасов. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – 48 c.uk_UA
dc.description.abstractМетодичні вказівки до виконання практичних та розрахунково-графічної роботи з курсу «Проектування підприємств харчової промисло-вості з основами САПР» призначені для здобувачів вищої освіти, які нав-чаються за спеціальністю «Харчові технології». Дисципліна «Проектування підприємств харчової промисловості з основами САПР» базується на попередніх знаннях з фундаментальних та професійно-орієнтованих дисциплін, зокрема таких, як «Інженерна та комп'ютерна графіка», «Інформатика, комп’ютерні мережі», «Вища математика» тощо. Дисципліна ставить своїми задачами ознайомлення студентів спеціальності з системами автоматизованого проектування (САПР) для подальшого їх використання при вирішенні практичних завдань, наприклад при проектуванні технологічних ліній або підприємств харчової промисловості. Студенти повинні зрозуміти загальні принципи побудови та функціонування САПР, а також знати засоби, необхідні для проектування підприємств харчової промисловості. Придбати базові знання з загальних принципів роботи і тенденцій розвитку сучасних систем автоматизованого проектування за допомогою обчислювальної техніки; вміти користуватись найбільш поширеними системами САПР.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"uk_UA
dc.titleПроектування підприємств харчової промисловості з основами САПР : методичні вказівки до практичних робіт та виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 "Харчові технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології"uk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:Пасов Г. В.: навчально-методичні видання
Кологойда А. В.: навчально-методичні видання
Кальченко В. В.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4850 Харчові САПР (1) (2).pdfметодичні вказівки858,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.