Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/27093
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗамай, Ж. В.
dc.contributor.authorСорокіна, Д. С.
dc.date.accessioned2023-04-10T08:46:17Z
dc.date.available2023-04-10T08:46:17Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/27093
dc.descriptionЗамай, Ж. В. Ферментовані напої на рослинному молоці / Ж. В. Замай, Д. С. Сорокіна // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26-27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 241-242.uk_UA
dc.description.abstractСеред харчових продуктів, що мають особливе значення для підтримки здоров'я людини та її адаптації до несприятливих умов навколишнього середовища, важлива роль належить кисломолочним продуктам. Вони містять необхідні для організму речовини у легкозасвоюваній формі, а також сприяють відновленню мікрофлори шлунково-кишкового тракту. Традиції споживання кисломолочних продуктів, які активно пропагує нині «здорове харчування», забезпечують на ринку стійкий попит на такі продукти, зокрема – на йогурти. Основна сировина під час їх виробництва – молоко, однак воно містить 4-5 % лактози, а сьогодні стрімко зростає кількість людей з лактазною нестачею. Так як лактоза - це молочний цукор, що міститься у тваринному молоці, споживачі змушені відмовлятися від молока і продуктів з нього та переходити, зокрема, на так зване рослинне молоко.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"uk_UA
dc.titleФерментовані напої на рослинному молоціuk_UA
dc.typeWorking Paperuk_UA
Розташовується у зібраннях:Замай Ж. В.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26-27 травня 2022 року)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy - 2022 Part 4-241.pdfнаукова доповідь431,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.