Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/27318
Назва: Використання збагачувальної рослинної сировини в технології пісочного печива
Автори: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Болховітіна, О. І.
Логінова, Д.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Значний сегмент світового кондитерського ринку складають борошняні вироби, серед яких близько 45 % займає печиво, в тому числі пісочне. Особливістю такої продукції є низький вміст або відсутність важливих для організму людини нутрієнтів. Це зумовлене застосуванням в його технологіях переважно рафінованої сировини (модифіковані жири, цукор, борошно вищого ґатунку тощо). Зазначене робить печиво привабливим об’єктом для покращення нутрієнтного складу.
Опис: Шидакова-Каменюка, О. Г. Використання збагачувальної рослинної сировини в технології пісочного печива / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна, Д. Логінова // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26–27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 239.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/27318
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26-27 травня 2022 року)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy - 2022 Part 4-239.pdfнаукова доповідь424,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.