Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/27405
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБолховітіна, О. І.-
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, О. Г.-
dc.contributor.authorЧугаєвська, О. Г.-
dc.date.accessioned2023-04-25T10:59:25Z-
dc.date.available2023-04-25T10:59:25Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/27405-
dc.descriptionБолховітіна, О. І. Хлібобулочні вироби зниженої вологості підвищеної харчової цінності / О. І. Болховітіна , О. Г. Шидакова-Каменюка , О. Г. Чугаєвська // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26–27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 251uk_UA
dc.description.abstractВ сучасних умовах виробництво хлібобулочних виробів зниженої вологості в Україні є одним із шляхів вирішення продовольчої безпеки, обумовленої необхідністю забезпечення населення продукцією тривалого терміну зберігання. Висока енергетична і низька харчова цінність робить їх перспективним об’єктом для створення продукту з підвищеним вмістом вітамінів, мінеральних речовин, харчових волокон тощо.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"uk_UA
dc.titleХлібобулочні вироби зниженої вологості підвищеної харчової цінностіuk_UA
dc.typeWorking Paperuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26-27 травня 2022 року)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy - 2022 Part 4-251.pdfнаукова доповідь423,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.