Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/27405
Назва: Хлібобулочні вироби зниженої вологості підвищеної харчової цінності
Автори: Болховітіна, О. І.
Шидакова-Каменюка, О. Г.
Чугаєвська, О. Г.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): В сучасних умовах виробництво хлібобулочних виробів зниженої вологості в Україні є одним із шляхів вирішення продовольчої безпеки, обумовленої необхідністю забезпечення населення продукцією тривалого терміну зберігання. Висока енергетична і низька харчова цінність робить їх перспективним об’єктом для створення продукту з підвищеним вмістом вітамінів, мінеральних речовин, харчових волокон тощо.
Опис: Болховітіна, О. І. Хлібобулочні вироби зниженої вологості підвищеної харчової цінності / О. І. Болховітіна , О. Г. Шидакова-Каменюка , О. Г. Чугаєвська // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2022) : тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26–27 травня 2022 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – С. 251
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/27405
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 26-27 травня 2022 року)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy - 2022 Part 4-251.pdfнаукова доповідь423,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.