Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/27602
Назва: | Інформаційна технологія оцінки якості знань фахівців в ІТ-галузі |
Інші назви: | Information technology assessment of the quality of knowledge of specialists in the it industry |
Автори: | Руднєв, Д. Акименко, А. М. |
Ключові слова: | skills quality of specialist training professionally significant and personal qualities competence навички якість підготовки фахівця професійно значущі та особистісні якості компетентність |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
Серія/номер: | Технічні науки та технології;№ 1 (31) |
Короткий огляд (реферат): | Для визначення рівня компетентності IT фахівців використовуються карти компетенцій, які допомагають виявити сильні та слабкі сторони кандидата на посаду або студента, який освоїв курс. Тестування найбільш широко використовується методом контролю сформованості компетенцій або якості знань спеціаліста. Існує небагато форм тестування фахівців в ІТ галузі. Найбільш поширені - закриті тести, що передбачають вибір відповіді з кількох варіантів (альтернативний тест або тест на відповідність). Також використовують метод відкритих питань на співбесідах по софт та хард скілам. У роботі запропоновано систему тестування для визначення оцінки якості знань ІТ спеціалістів. Система має такі переваги: визначення рівня софт та хард скілів, оскільки фахівці тісно використовують ці навички при роботі; |
Опис: | Руднєв, Д. Інформаційна технологія оцінки якості знань фахівців в ІТ-галузі / Д. Руднєв, А. Акименко // Технічні науки та технології. - 2023. - № 1 (31). - С. 98-104. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/27602 |
Розташовується у зібраннях: | Руднєв Д. Я.: наукові статті Акименко А. М.: наукові статті Технічні науки та технології. – 2023. – №1 (31) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
98-104.pdf | стаття | 689,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.