Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/27603
Назва: Використання гарбуза при виробництві котлет рибних дитячих
Інші назви: Use of pumpkin in the production of baby fish cutlets
Автори: Дітріх, І.
Ключові слова: baby food
fish cutlets for children
cod
pumpkin
biological value
organoleptic parameters
quality assessment
дитяче харчування
котлети рибні дитячі
тріска
гарбуз
біологічна цінність
органолептичні показники
оцінка якості
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Серія/номер: Технічні науки та технології;№ 1 (31)
Короткий огляд (реферат): Розроблена рецептура котлет рибних дитячих «Гарбузові» шляхом повної заміни у традиційній рецептурі рибних котлет любительських основної рибної сировини на філе тріски з доданням пюре з гарбуза та повної заміни допоміжної сировини на хліб житній, яйця перепелині, молоко мигдалеве, олію оливкову. Встановлена оптимальна кількість пюре гарбуза у рецептурі, яка забезпечує страві оригінальні органолептичні властивості. Виготовлені зразки нової страви, досліджено її органолептичні та фізико-хімічні показники якості та розраховано біологічну цінність. Методом Харрингтона проведено комплексне оцінювання якості котлет рибних дитячих «Гарбузові».
Опис: Дітріх, І. Використання гарбуза при виробництві котлет рибних дитячих / І. Дітріх // Технічні науки та технології. - 2023. - № 1 (31). - С. 105-116.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/27603
Розташовується у зібраннях:Технічні науки та технології. – 2023. – №1 (31)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
105-116.pdfстаття492,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.