Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/27677
Назва: Нотаріальна діяльність та нотаріальний процес в Стародавньому світі
Автори: Барабаш, А. Г.
Присяжний, В. В.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): В повсякденному житті ми часто користуємось нотаріальними послугами. Не лише фахівці з права, але й пересічні громадяни знають, що вони можуть з допомогою нотаріуса укласти договори, передати у спадщину майно, засвідчити вірність копій (фотокопій) документів чи виписок з них. Ми звикли довіряти нотаріусу свої таємниці, знаємо, що нотаріуси вміють грамотно викласти зміст правочину на папері та зареєструвати той чи інший юридичний факт у відповідному реєстрі. Користуючись послугами нотаріуса, ми, навіть, не задумуємось, який довгий час пройшла ця професія. Як зароджувався нотаріат? Чим була зумовлена поява нотаріальної діяльності? Відповіді на вказані питання дуже важливі, оскільки допомагають зрозуміти функції нотаріату, особливості нотаріального процесу, роль нотаріуса в економічних відносинах.
Опис: Барабаш А. Г. Нотаріальна діяльність та нотаріальний процес в Стародавньому світі / А. Г. Барабаш, В. В. Присяжний // Права людини: виклики сьогодення : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. з нагоди Міжнар. дня прав людини (м. Чернігів, 10 груд. 2022 р.). - Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. - С. 44-45.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/27677
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Чернігів, 10 грудня 2022 р.)
Барабаш А. Г.: доповіді, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези (Присяжний).docx18,89 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.