Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/28078
Назва: Особливості застосування печей для крафтових пекарень
Автори: Хребтань, О. Б.
Волкова, Р. М.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Останнім часом в м. Чернігові та Чернігівській області з’являється все більше крафтових пекарень, які суттєво допомагають забезпечити населення хлібобулочними виробами. Особливо це актуально сьогодні для нашого регіону, адже більшість хлібозаводів було зруйновано з початку війни з рф, а в тих підприємствах, які були пошкоджені, тільки частково відновився виробничий процес.
Опис: Хребтань, О. Б. Особливості застосування печей для крафтових пекарень / О. Б. Хребтань, Р. М. Волкова // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2023) : тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25–26 травня 2023 р.) : у 2 т. Т. 1. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – С. 358.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/28078
Розташовується у зібраннях:Волкова Р. М.: доповіді, тези доповідей
Хребтань О. Б.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей XІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів, 25-26 травня 2023 року)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy - 2023-Part 4 358.pdfнаукова доповідь423,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.