Проблеми і перспективи економіки та управління. – 2023. – №1 (33) : [18] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 18 з 18
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Імпакт-інвестування як сучасний концепт сталого розвитку логістичних системІванова, Н. В.
2023Economic nature of the “bubble” in the international real estate marketПетрушенко, Ю.; Ярова, І.; Карась, А.
2023Сучасні тенденції реалізації державної фінансової політики активізації інвестиційної діяльностіВільчинський, О.
2023Проблеми та перспективи екологічного оподаткування в УкраїніСамко, О. О.
2023Сучасні аспекти розвитку житлового будівництва в контексті забезпечення фінансової безпеки державиЄвтушенко, Ю.
2023Проблеми, перспективи і ризики використання цифрових інновацій у фінансовому й реальному секторах національної економіки.Шишкіна, О. В.
2023Особливості нормативно-правового регулювання FINTECH на диджиталізованих ринках банківських і страхових послуг в УкраїніКоваленко, Ю.
2023Механізм формування інвестиційного потенціалу небанківських фінансових установІльчук, В. П.; Шпомер, Т. О.; Шпомер, А.
2023Роль державно-приватного партнерства в забезпеченні фінансової безпеки державиЗабаштанський, М. М.; Ломонос, Р.; Ломонос, Р.
2023Прикладні імперативи оцінки соціально-економічної ефективності повоєнної розбудови регіонів УкраїниМартинович, Н.
2023Інституціональні засади посилення впливу агропромислових підприємств на комплексний розвиток сільських територійБутко, М. П.; Харченко, Ю. П.; Колоша, В.; Рассказов, О.
2023Механізм адаптивного управління розвитком промислових підприємств у контексті забезпечення економічної безпеки в епоху цифровізації національної економікиПопело, О. В.; Самойлович, О.
2023Митно-тарифні інструменти регулювання діяльності імпортерів тютюнових виробів та замінників тютюнуБаженова, О.; Демиденко, Л.
2023Молодіжне безробіття в Україні в умовах воєнного стану та розробка заходів щодо забезпечення працевлаштування молодіХолодницька, А. В.; Бондаренко, А.
2023Системні засади Lean як сучасної концепції управління, орієнтованої на підвищення конкурентоспроможності продукції та послугПовна, С. В.; Шабардін, Д.
2023Перспективи створення статистичних сервісів загального користування для економічних дослідженьЛумпова, Т.; Касьянчук, І.
2023Забезпечення соціальним житлом як складова житлової політики України в умовах євроінтеграціїРоговий, А. В.; Дубина, М. В.
2023Інноваційна діяльність підприємства: місія, завдання та особливості організаціїКрилов, Д.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 18 з 18