Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/28397
Назва: Основи містобудування та урбаністика : методичні вказівки до курсового проєктування з дисципліни «Основи містобудування та урбаністика» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 191 “Архітектура та містобудування”
Автори: Павленко В. В., /
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки опрацьовані для допомоги студентам систематизувати, спрямувати самостійну роботу з освоєння лекційного курсу по розділах з дисципліни, з виділенням основних тем які супроводжуються вибіркою діючих нормативів для розрахунків по кожному структурному елементу теми, що вивчається. За отриманим від викладача завданням (див. ДодатокД і ДодатокК)) студент проводить аналіз містобудівної ситуації і розрахунки по: – чисельності перспективного населення міста; – структурних елементах зони житлово-громадської забудови; – структурних елементах виробничої зони; – структурних елементах ландшафтно-рекреаційної зони; – функціональному зонуванню території міста; – планувальній структурі міста в тому числі: – планування вулично-дорожньої мережі міста; – проєктуванню території житлово-громадської забудови та системи культурно-побутового обслуговування населення міста; – проєктування системи зелених насаджень загального користування; – техніко-економічних показниках генерального плану міста; – балансу території міста.
Опис: Основи містобудування та урбаністика : метод. вказ. до курс. проєктування з дисципліни «Основи містобудування та урбаністика» для здобувачів вищ. освіти перш.(бакалавр.) рівня спеціальності 191 “Архітектура та містобудування” / уклад. В. В. Павленко. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – 49 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/28397
Розташовується у зібраннях:Павленко В. В.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4951 МЕТОДИЧКА ДО КУРСОВОГО 140423 (2).pdfметодичні вказівки1,28 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.