Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/28500
Назва: Підвищення рівня продуктивності праці в організації
Інші назви: Increasing the level of labor productivity in the organization
Автори: Гусар, О. Г.
Ключові слова: ефективність роботи персоналу
чинники продуктивності праці
результативність діяльності
показники продуктивності праці
управління продуктивністю
personnel efficiency
factors of labor productivity
activity effectiveness
labor productivity indicators
productivity management
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Мета кваліфікаційної роботи полягає в пошуку можливостей зростання продуктивності праці у банківському секторі. Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи є продуктивність праці, а предметом – вплив продуктивності праці на результативність роботи банківської установи АТ КБ «ПриватБанк». В роботі досліджувались системи і методи аналізу трудових ресурсів та факторів що впливають на продуктивність праці в установі банку. У процесі написання кваліфікаційної роботи було використано наступні методи дослідження: аналіз та синтез, узагальнення, спостережень – при розкритті сутності та значення продуктивності праці на підприємстві; статистичного обстеження – при дослідженні зв’язку продуктивності праці з фінансовими показниками роботи підприємства. Наукова новизна даного дослідження полягає в пошуку резервів підвищення продуктивності праці для банківської установи АТ КБ «ПриватБанк». Практичне значення дослідження, проведеного в межах кваліфікаційної роботи полягає в пропонуванні шляхів підвищення продуктивності праці для досліджуваної установи банку.
Опис: Гусар, О. Г. Підвищення рівня продуктивності праці в організації : випускна кваліфікаційна робота : 073 "Менеджмент" / О. Г. Гусар ; керівник роботи С. М. Хмелевський ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра управління персоналом та бізнес-технологій. – Чернігів, 2023. – 92 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/28500
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гусар О.Г. Бакалавр 073 Менеджмент 2023.pdfдиплом1,94 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.