Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/28510
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТітаренко, К. В.-
dc.date.accessioned2023-07-17T12:44:22Z-
dc.date.available2023-07-17T12:44:22Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/28510-
dc.descriptionТітаренко, К. В. Мотивація трудової поведінки працівників та шляхи її підвищення : випускна кваліфікаційна робота : 073 "Менеджмент" / Ю. В. Бондарчук ; керівник роботи Л. М. Мекшун ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра управління персоналом та бізнес-технологій. – Чернігів, 2023. – 73 с.uk_UA
dc.description.abstractВажливість і актуальність теми роботи зумовлювалася недостатньою науковості існуючих проблем організації мотивації праці працівників та питань, пов’язаних з аналізом ефективності їх застосування. Метою кваліфікаційної роботи є розробка шляхів вдосконалення системи мотивації трудової поведінки працівників ТОВ «Сільпо-Фуд». Кваліфікаційна робота виконана на базі ТОВ «Сільпо-Фуд». Перший розділ розкриває теоретичні основи мотивації трудової поведінки працівників: сутність мотивації, характеристику методів матеріальної та нематеріальної мотивації. У другому розділі проводиться аналіз діяльності ТОВ «Сільпо-Фуд»: аналіз операційної діяльності організації, внутрішнього та зовнішнього середовища, SWOT-аналіз, аналіз системи управління персоналом організації та надано оцінку системи мотивації праці ТОВ «Сільпо-Фуд». У третьому розділі сформовано шляхи підвищення мотивації трудової діяльності працівників ТОВ «Сільпо-Фуд» та проведена оцінка ефективності вдосконалення системи трудового процесу. В ході роботи зроблено висновки та запропоновано перспективні шляхи підвищення мотивації трудової діяльності працівників ТОВ «Сільпо-Фуд».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЧернігівuk_UA
dc.subjectперсоналuk_UA
dc.subjectуправління персоналомuk_UA
dc.subjectсимулюванняuk_UA
dc.subjectмотиваціяuk_UA
dc.subjectсистема мотиваціїuk_UA
dc.subjectматеріальна мотиваціяuk_UA
dc.subjectнематеріальна мотиваціяuk_UA
dc.subjectpersonneluk_UA
dc.subjectpersonnel managementuk_UA
dc.subjectsimulationuk_UA
dc.subjectmotivationuk_UA
dc.subjectmotivation systemuk_UA
dc.subjectmaterial motivationuk_UA
dc.subjectimmaterial motivationuk_UA
dc.titleМотивація трудової поведінки працівників та шляхи її підвищенняuk_UA
dc.title.alternativeMotivation of employees' work behavior and ways to improve ituk_UA
dc.typeThesisuk_UA
dc.description.abstractalt1The importance and relevance of the topic of the work was determined by insufficient scientific knowledge of the existing problems of organizing the motivation of employees and issues related to the analysis of the effectiveness of their application. The purpose of the qualification work is to develop ways to improve the system of motivating the work behavior of employees of Silpo-Food LLC. Qualification work was performed on the basis of Silpo-Food LLC. The first chapter reveals the theoretical foundations of motivating the work behavior of employees: the essence of motivation, the characteristics of material and non-material motivation methods. In the second section, an analysis of the activities of Silpo-Food LLC is carried out: an analysis of the organization's operational activities, internal and external environment, SWOT analysis, an analysis of the organization's personnel management system, and an assessment of the labor motivation system of Silpo-Food LLC is provided. In the third section, the ways of increasing the motivation of employees of Silpo-Food LLC were formed and the effectiveness of improving the labor process system was evaluated. In the course of the work, conclusions were made and promising ways of increasing the motivation of employees of Silpo-Food LLC were proposed.uk_UA
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тітаренко К.В. Бакалавр 073 Менеджмент 2023.pdfдиплом1,5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.