Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/28660
Назва: | Проєкт хлібозаводу з установкою 2-х печей Г4-ХП-2,1-25 для виробництва хлібобулочних виробів |
Інші назви: | Bakery factory project with the installation of 2 G4-KP-2,1-25 ovens for the production of bakery products |
Автори: | Немерич, А. О. |
Ключові слова: | хліб батон рецептура сировина продуктивність вихід обладнання bread loaf recipe raw materials productivity output equipment |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Чернігів |
Короткий огляд (реферат): | Запропонований асортимент виробів хліб «Особливий», який готується на рідкій заквасці за ленінградською схемою та батон «Студентський», який готується на традиційній густій опарі, випікається в тунельній печі марки Г4-ХП-2,1-25. |
Опис: | Немерич, А. О. Проект хлібозаводу з установкою 2-х печей Г4-ХП-2,1-25 для виробництва хлібобулочних виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / А. О. Немирич ; керівник роботи К. М.Іваненко ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2023. – 65 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/28660 |
Розташовується у зібраннях: | Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
17 Немерич_А_О_Диплом_бакалавр_кафедра_ХТ_181_Харчові технології_20_06_2023_.pdf | диплом | 1,46 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.