Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/28660
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНемерич, А. О.-
dc.date.accessioned2023-07-31T08:18:51Z-
dc.date.available2023-07-31T08:18:51Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/28660-
dc.descriptionНемерич, А. О. Проект хлібозаводу з установкою 2-х печей Г4-ХП-2,1-25 для виробництва хлібобулочних виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / А. О. Немирич ; керівник роботи К. М.Іваненко ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2023. – 65 с.uk_UA
dc.description.abstractЗапропонований асортимент виробів хліб «Особливий», який готується на рідкій заквасці за ленінградською схемою та батон «Студентський», який готується на традиційній густій опарі, випікається в тунельній печі марки Г4-ХП-2,1-25.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЧернігівuk_UA
dc.subjectхлібuk_UA
dc.subjectбатонuk_UA
dc.subjectрецептураuk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectвихідuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectbreaduk_UA
dc.subjectloafuk_UA
dc.subjectrecipeuk_UA
dc.subjectraw materialsuk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.subjectoutputuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.titleПроєкт хлібозаводу з установкою 2-х печей Г4-ХП-2,1-25 для виробництва хлібобулочних виробівuk_UA
dc.title.alternativeBakery factory project with the installation of 2 G4-KP-2,1-25 ovens for the production of bakery productsuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
dc.description.abstractalt1The offered range of products includes "Osoblyvy" bread, which is prepared on liquid sourdough according to the Leningrad scheme, and "Studentsky" loaf, which is prepared on traditional thick steam, baked in a tunnel oven of the G4-KP-2,1-25 brand.uk_UA
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
17 Немерич_А_О_Диплом_бакалавр_кафедра_ХТ_181_Харчові технології_20_06_2023_.pdfдиплом1,46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.