Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/28660
Назва: Проєкт хлібозаводу з установкою 2-х печей Г4-ХП-2,1-25 для виробництва хлібобулочних виробів
Інші назви: Bakery factory project with the installation of 2 G4-KP-2,1-25 ovens for the production of bakery products
Автори: Немерич, А. О.
Ключові слова: хліб
батон
рецептура
сировина
продуктивність
вихід
обладнання
bread
loaf
recipe
raw materials
productivity
output
equipment
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Запропонований асортимент виробів хліб «Особливий», який готується на рідкій заквасці за ленінградською схемою та батон «Студентський», який готується на традиційній густій опарі, випікається в тунельній печі марки Г4-ХП-2,1-25.
Опис: Немерич, А. О. Проект хлібозаводу з установкою 2-х печей Г4-ХП-2,1-25 для виробництва хлібобулочних виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / А. О. Немирич ; керівник роботи К. М.Іваненко ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2023. – 65 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/28660
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
17 Немерич_А_О_Диплом_бакалавр_кафедра_ХТ_181_Харчові технології_20_06_2023_.pdfдиплом1,46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.