Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/28667
Назва: Проєкт сирзаводу потужністю 50 т переробленого молока за зміну
Автори: Руса, І. С.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Ця кваліфікаційна робота описує проєкт створення сирзаводу з потужністю 50 тонн переробленого молока за зміну. У проєкті передбачено виробництво трьох видів продукції: сиру твердого вагового "Український 50%" та "Дуплет", а також вершкового масла 72,5%. Незбиране молоко містить 3,6% жиру, а закваска буде внесена прямим методом. Нормалізація молока відбуватиметься в потоці, а виробництво масла проводитиметься методом перетворення високожирних вершків. Фасування сиру буде проводитися у вагових блоках вагою 1 кг, а вершкове масло буде фасуватися у брикети вагою 200 грамів. Дана робота містить детальний опис процесу виробництва продукції з урахуванням вихідних даних та технологічних параметрів.
Опис: Руса, І. С. Проєкт сирзаводу потужністю 50 т переробленого молока за зміну : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / І. С. Руса ; керівник роботи К. М. Іваненко ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2023. – 53 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/28667
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
24 Руса_І_С_Диплом_бакалавр_кафедра_ХТ_181_Харчові технології_19_06_2023_.pdfдиплом1,22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.